RISOTO DE VERDURAS

martes, 13 de octubre de 2009

Ingredientes:

  • 1 cebolla grande
  • Zanahoria
  • Calabacín,etc.....
  • 300 gr de arroz
  • 30 gr de mantequilla
  • 140 gr de queso parmesano
  • 1 litro de agua
  • 250 c.c de caldo de pollo
Preparación:
  1. Sofríe la cebolla y las verduras cortadas pequeñas con mantequilla y aceite.
  2. Añade el arroz y remover.
  3. Tira el caldo hirviendo en la cazuela y deja que el arroz lo absorba.
  4. Ve removiendo todo el rato y añade líquido si es necesario.
  5. Pasados unos 20 minutos, tendrá el arrox hervido.
  6. Incorpora el queso y mézclalo todo.
Texto original:

1 ceba Gran, pastanaga, carbassó etc.. ,300 g arròs, 30 g de mantega, 140 g de formatge parmesà
1 litre d'aigua, 250 c.c de brou de pollastre.

.
. sofregir la reba i les verdures tallades petites amb mantega i oli
. Afegiu l'arròs i remeneu-ho.
. tireu el brou bullint a la cassola i deixeu que l'arros l'absorbeixi
.Aneu remenant tota l'estona i afegiu liquid si fa falta
. Passats uns 20 minuts ja tindreu l'arròs cuit. Incorporar formatge i remenar-ho tot.

(Receta de Montse)

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